Građevinski radovi

Prepustite brigu nama o završnim radovima na kućama, zgradama i ostalim objektima.

Građevinski radovi koje obavljamo obuhvaćaju radove kako na novim (novogradnja) tako i na postojećim objektima (rekonstrukcije, popravci, održavanje i adaptacije) te uključuju razan spektar djelatnosti, dok su naše cijene građevinskih radova prilagođene svakom pojedinom klijentu temeljem njegovih želja i potreba.

Zašto odabrati Creator Group?

Idealan smo kooperant jer razumijemo i saslušamo Vaša želje.

Završetak u rokovima

Nastojimo sve dogovorene radove uspješno završiti u zadanim terminima-

Kvalitetna izvedba

Kvalitetno odrađen posao nam je uvijek važan, pa tako i biramo samo kvalitetne materijale i kvalitetne partnere.

Pristupačne cijene

Uvijek ulazimo u susret što se tiče cijena. Bitno nam je da ste u konačnici zadovoljni sa svim našim aspektima u poslovanju!

Kako vam možemo pomoći?

Organizirani i fleksibilni za sve vaše potrebe!

Zidarski radovi

Zidarski radovi podrazumijevaju zidanje zidova, žbukanje, krovopokrivačke radove, izradu glazure te hidroizolacijske i termoizolacijske radove.

electrical-work-1
Električarski radovi

Jedna od osnovnih potreba svakog doma je električna energija. Stoga, potrebno je redovito održavati električni sustav te instalacije u domu.

pexels-jiawei-cui-2310904-min
Vodoinstalaterski radovi

Prilikom početka gradnje novog doma, važno je građevinske radove uskladiti s planom rada vodoinstalatera kako bi sve cijevi bile postavljene pravilno te na adekvatno mjesto.

pexels-ksenia-chernaya-5691503-min
Ugradnja stolarije

Stolariju dijelimo na vanjsku i unutarnju, a svaka od njih treba zadovoljiti funkcionalno-estetske kriterije poput zvučne i toplinske izolacije, stabilnosti, ekonomičnosti te estetskog uklapanja u interijer.

wall-painting-1
Soboslikarski radovi

Soboslikarski radovi najvažniji su dio adaptacije kada je u pitanju dekoracija stambenog prostora. Kvalitetnim premazom mogu se prikriti nedostaci, ali i istaknuti vrline zidnih površina.

Keramičarski radovi

Jednostavnost održavanja i čišćenja pločica te njihov atraktivan izgled čini ih najboljim i najjeftinijim materijalom za uređenje zidnih i podnih površina.

Podopoligački radovi

Podopolagački radovi podrazumijevaju postavljanje raznih vrsta obloga na podove. 

Grubi radovi

Grubi građevinski radovi podrazumijevaju zemljane radove i izradu konstrukcije objekta, odnosno izradu nosivih dijelova objekta: temelja, zidova i ploča. 

Kako možemo zajedno surađivati?

Par jednostavnih koraka za vas!

Zatražite ponudu

Nazovite nas ili pošaljite upit.

Dogovorite radove

Dajemo vam ponudu bez obveza.

Naši radnici su na putu

Započinjemo s radovima kada želite.

Pogledajte naše reference

Često Postavljena pitanja

Ne. Ako imate troškovnik, tada ćemo takav troškovnik ispuniti besplatno.

Troškovnik je dokument koji izrađuje projektant, inženjer na gradilištu ili ponuđač, koji govori koju vrstu materijala i u kojoj količini treba upotrijebiti za pojedinu stavku. Stavka troškovnika je uglavnom vrlo opsežna i sadrži vrstu materijala, način ugradnje(ako treba), količinu materijala. Također stavke su raspoređene u grupe radova slične po vrsti, npr. Zemljani radovi ili zidarski radovi i sl. Troškovnik je uglavnom sastavni dio projektne dokumentacije, no vrlo često dobivamo projekte bez troškovnika što znatno otežava izradu ponude. Često puta investitori zamjenjuju troškovnik i izradu ponude, to nije isto, ponuda se daje prema troškovniku.

Zatražite ponudu

Kontaktirajte nas

Lokacija :

Ulica Josipa Račića 50
10360 Sesvete
Croatia

Email :

info@creatorgroup.hr

TeleFON :

+385 95 525 9735

+385 95 362 5491

    Scroll to Top